Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/550kr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
SQL udvikler til kun 550kr
Vælg en side

DATABASEUDVIKLER - FOR KUN 550 KR

FAST LAV PRIS SQL KODNING

Tilbud med fast lav pris på 550 kr/time

Leder I efter erfarne programmører og SQL specialister til at udvikle og vedligeholde databaser i MySQL og MS SQL? Så hør hvad 550kr.dk kan tilbyde jer af højt kvalificerede eksperter til vores faste flatrate pris på kun 550 kroner. Få et fast tilbud med en skarp pris.

Databaseudvikling

Vores erfarne internationale outsourcing partnere tæller både developers og supporters med mere end 10 års erfaring inden for databaseudvikling og support. Vi kan tilbyde freelance løsninger i både korte og lange forløb eller vi kan sammensætte teams til større opgaver og projekter.

Eksempler på webudvikling

MySQL til portal

Udvikling af WordPress website med ny database skabt i MySQL til portalløsning. Stor vægt på hastighed og skalerbarhed.

Teknologi

SQL, jQuery, Ajax, HTML/CSS

Projektstyring

Redesign af flersproget website i WordPress med opdateret MySQL database for kunde i projektstyringsbranchen.

Teknologi

SQL, jQuery, Ajax, Join, HTML/CSS

Referencer

550kr.dk har ydet en imponerende indsats i forbindelse med etableringen af vores nye hjemmeside. De har styret hele processen med sikker hånd trods en kort deadline. De har været tovholdere på køb af domæne og hosting, webdesign, webshop, udviklingen af specifikke funktionaliteter som IP-validering af besøgende samt udvikling af et management-system til vores abonnenter. Tusind tak til vores superdygtige it-udviklere Mikael Madsen og Jan Mortensen.

Peter Nyholm

Chefredaktør, InsideBusiness

550kr.dk har hjulpet os med at udvikle et tilføjelsesprogram til Microsoft office. Inden vi kontaktede 550kr.dk havde andre leverandører opgivet at løse opgaven, men 550kr.dk udviklede en god løsning til os. Samarbejdet med 550kr.dk har været en fin oplevelse, så det bliver ikke sidste gang, vi bruger dem til IT-udvikling.

Andreas Molander

Stifter af LangCorr, LangCorr

Kontakt os for et fast tilbud

Kontakt os og få et hurtigt og konkret tilbud på udvikling databaseløsninger eller support. Vores databaseeksperter har stor erfaring med databasedesign, udvikling og optimering.

Telefon & SMS

Ring eller SMS til Jan Mortensen på tlf. 31 20 10 40 i tidsrummet 9-16.

Email

Skriv til jan@550kr.dk. Vedlæg gerne eventuel kravspecifikation og yderligere information.

Udfyld kontaktformular

Vi kontakter vi dig inden for 1 time.

Effektiv outsourcing af databaseopgaver

Det er en oplagt fordel ved outsourcing. Men det er mindst lige så væsentligt, at man ved outsourcing gennem 550kr.dk får adgang til udvalgte, højt uddannede programmører, udviklere og databasespecialister. Samtidigt er de alle nemme at kommunikere med og har en streng arbejdsdisciplin, der sikrer hurtigst mulig levering af et optimalt produkt.

Stor besparelse

Ofte er arbejdet med udvikling af databaseløsninger omfangsrigt og dermed skal der betales for mange timer. Når timerne kun koster 550 kroner, så bliver budgettet mere overskueligt.

I trygge hænder

Fra 550kr.dk’s side kører vi med en stram projektstyring og et højt informationsniveau, så både mindre opgaver og større projekter er i trygge hænder hos os.