Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/550kr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Freelance grafikere og designere - 550kr i timen
Vælg en side

GRAFIKERE & DESIGNERE KUN 550 KR

FÅ ET TILBUD MED FAST LAV PRIS

Kreative og dygtige grafikere

Blandt vores internationale outsourcing partnere har vi flere særdeles kreative og hårdtarbejdende grafikere og designere til alle former for grafiske opgaver. Eksempelvis logoer, illustrationer, brochurer og rentegning.

Tilbud med fast lav pris på 550 kr/time

Kvalitet og effektivitet er fuldt på højde med de bedste grafikere og designere i Danmark, men prisen er lavere. Nemlig vores flatrate på 550 kroner i timen. Få et fast tilbud med en lav pris.

Portfolio

Logo

Illustration

Banner

Webdesign

Logo

Illustration

Produktark

Webdesign

Logo

Illustration

App design

Webdesign

Logo

Piktogram

App design

Webdesign

Alle grafiske opgaver løses

Vores udvalg af dygtige grafikere og designere dækker alle former for grafisk arbejde og design. Herunder design af bannere, logoer, brochurer, produktark, foldere, brevpapir, kuverter, illustrationer, kataloger, rentegning samt webdesign og DTP opgaver.

Kontakt os for et fast tilbud

 

Telefon & SMS

Ring eller SMS til Jan Mortensen på tlf. 31 20 10 40 i tidsrummet 9-16.

Email

Skriv til jan@550kr.dk. Vedlæg gerne eventuel opgavebeskrivelse, relevante filer og information.

Udfyld kontaktformular

Du kan udfylde kontaktformularen til højre. Så kontakter vi dig inden for 1 time.

Grafisk outsourcing giver store fordele

Det er oplagt, at outsourcing giver lavere priser, men det er lige så vigtigt at vide, at kvaliteten kan være helt i top. Specielt, når man som vi har fundet frem til grafikere med høj uddannelse, lang erfaring og store kreative evner.

Vores partneres fleksibilitet og arbejdsmoral er også meget høj, hvilket betyder, at opgaver oftest udføres meget hurtigt.

Dansk opgavestyring

Alle opgaver og projekter ledes af vores lokale danske medarbejdere, som har stor erfaring i styring af såvel de kreative som de mere praktiske processer inden for grafisk design.

Grafisk udtryk

Vores grafikere og designere er udvalgt ud fra, at deres grafiske produktioner harmonerer med dansk stil og kultur. Selvom de fleste af dem selvfølgelig også har et klart internationalt snit.

Kvalitetssikring

De bedste resultater opnås, når man tydeligt beskriver, hvad man ønsker og hvordan det skal fremstå. Sammen med vores kunder sørger den danske projektleder for, at beskrivelser og krav er optimeret, inden vores grafiker begynder arbejdet.