Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/550kr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Freelance PHP udviklere - 550kr i timen
Vælg en side

PHP PROGRAMMØRER & UDVIKLERE - KUN 550 KR

FAST LAV PRIS PÅ PHP KODNING

Erfaring og højt niveau

Vi tilbyder nøje udvalgte og afprøvede internationale freelance PHP programmører og udviklere til alle former for webudvikling. Vores PHP udviklere er alle på allerhøjeste niveau – de har 9 års samlet erfaring med PHP – og leverer en bred vifte af IT ydelser.

Tilbud med fast lav pris på 550 kr/time

Vores priser er 100% åbne og gennemskuelige. Uanset opgavetype og omfang koster vores dygtige programmører og projektledere 550 kr. pr. time. Vi kalder det flatrate uden overraskelser. Få et fast tilbud med lav pris.

Opgaveeksempler

Udvikling af nyt website

Udvikling af aggregeringssite for udlejning i turismebranchen med brug af API’er og med nyudvikling af bookingsystem.

Teknologi

Phalcon, jQuery, Ajax, HTML/CSS, API

Optimering og udvikling

Udvikling og optimering af website med CodeIgniter. Nyt design og dynamiske værktøjer og kontaktformularer på sitet.

Teknologi

PHP, jQuery, Ajax, HTML/CSS

Backend Webapplikation

Aftalekalender og tidsbestillings applikation for servicefirma. Responsive website med brug af CodeIgniter, backend og integration.

Teknologi

jQuery, Ajax, HTML/ CSS og Web API

Referencer

550kr.dk har ydet en imponerende indsats i forbindelse med etableringen af vores nye hjemmeside. De har styret hele processen med sikker hånd trods en kort deadline. De har været tovholdere på køb af domæne og hosting, webdesign, webshop, udviklingen af specifikke funktionaliteter som IP-validering af besøgende samt udvikling af et management-system til vores abonnenter. Tusind tak til vores superdygtige it-udviklere Mikael Madsen og Jan Mortensen.

Peter Nyholm

Chefredaktør, InsideBusiness

550kr.dk har hjulpet os med at udvikle et tilføjelsesprogram til Microsoft office. Inden vi kontaktede 550kr.dk havde andre leverandører opgivet at løse opgaven, men 550kr.dk udviklede en god løsning til os. Samarbejdet med 550kr.dk har været en fin oplevelse, så det bliver ikke sidste gang, vi bruger dem til IT-udvikling.

Andreas Molander

Stifter af LangCorr, LangCorr

Kontakt os for et fast tilbud

 

Telefon & SMS

Ring eller SMS til Jan Mortensen på tlf. 31 20 10 40 i tidsrummet 9-16.

Email

Skriv til jan@550kr.dk. Vedlæg gerne eventuel kravspecifikation og yderligere information.

Udfyld kontaktformular

Du kan udfylde kontaktformularen til højre. Så kontakter vi dig inden for 1 time.

Store fordele ved outsourcing

Outsourcing giver mange oplagte fordele. Langt billigere priser, dedikerede og hårdtarbejdende medarbejdere, oftest med høje IT uddannelser og stor erfaring, da de har haft mange relevante opgaver.

Projekter gennemføres ofte hurtigt på grund af stor fleksibilitet fra vores partneres side og i mange tilfælde hjælpes vi også af en stor tidsforskel. Fra Danmark sender vi opgaver og krav i løbet af vores arbejdsdag og når vi kommer på arbejde næste morgen, er opgaverne færdige.

Specifikation

Det bedste, hurtigste og billigste resultat med outsourcing opnås, når man meget klart kan beskrive, hvad man ønsker, hvordan det skal se ud og fungere og hvornår det skal være klar.

Besparelse

Som tommelfingerregel gennemføres et outsourcing projekt oftest mindst lige så hurtigt som et dansk. Prisen ender typiske mellem en tredjedel og halvdelen af, hvad det ville have kostet i DK.

Dansk projektleder

Vores outsourcing partnere kommunikerer særdeles godt på engelsk og vi har en stærk projektleder i Danmark, der er i løbende kontakt med og koordinerer og styrer alle vores partnere.

Kvalitetssikring

Vi tager højde for kulturforskelle som kan klares med et højt, gensidigt informationsniveau, vi sørger for, at opgavebeskrivelser og kravspecifikationer er utvetydige og vi har en konstant og tæt styring af alle opgaver og projekter.