Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/550kr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Freelance frontend udviklere - kun 550kr i timen
Vælg en side

FRONTEND UDVIKLER - KUN 550 KR

FAST TILBUD MED LAV PRIS

Frontend udviklere tilbydes

Skal I have udviklet nyt website f.eks. i et open source CMS som WordPress, Embraco eller Drupal? Eller ny webshop i Magento? Så har I brug for Frontend udviklere og her bør I tage 550kr.dk med i betragtning.

Erfaring og højt niveau

Vi har en række højt kvalificerede og erfarne internationale Frontend udviklere og programmører med stor erfaring med bl.a. PHP og .NET. Vores frontend udviklere har samlet 10-15 års erfaring og kendskab til alle nye teknologier og opdateringer gennem deres konstante arbejde med nye webløsninger.

Tilbud med fast lav pris på 550 kr/time

Vores priser er 100% åbne og gennemskuelige. Vi leverer alle timer – udvikling, programmering, test, projektledelse og support – til samme lave pris på 550 kroner pr time (ex. moms). Vi kalder det flatrate uden overraskelser. Få et fast tilbud med lav pris.

Eksempler på frontend udvikling

Webudvikling

Udvikling af website med brug af .NET og Umbraco for informationsvirksomhed. Sitet er responsive og virker på cross-platform browsers.

Teknologi

.NET, Umbraco, jQuery, HTML/CSS

Udvikling af portal

Med brug af .NET har vi udviklet en portal i fødevarebranchen,d er indeholder bestillingsfunktioner. Opgaven indeholdt også udvikling af App.

Teknologi

.NET, jQuery, Ajax, HTML/ CSS, API, WPF

Optimering af website

Genudvikling og optimering af større website for IT kunde med CodeIgniter. Implementering af nyt design og dynamiske værktøjer og kontaktformularer på sitet.

Teknologi

PHP, jQuery, Ajax, HTML/CSS

Referencer

550kr.dk har ydet en imponerende indsats i forbindelse med etableringen af vores nye hjemmeside. De har styret hele processen med sikker hånd trods en kort deadline. De har været tovholdere på køb af domæne og hosting, webdesign, webshop, udviklingen af specifikke funktionaliteter som IP-validering af besøgende samt udvikling af et management-system til vores abonnenter. Tusind tak til vores superdygtige it-udviklere Mikael Madsen og Jan Mortensen.

Peter Nyholm

Chefredaktør, InsideBusiness

550kr.dk har hjulpet os med at udvikle et tilføjelsesprogram til Microsoft office. Inden vi kontaktede 550kr.dk havde andre leverandører opgivet at løse opgaven, men 550kr.dk udviklede en god løsning til os. Samarbejdet med 550kr.dk har været en fin oplevelse, så det bliver ikke sidste gang, vi bruger dem til IT-udvikling.

Andreas Molander

Stifter af LangCorr, LangCorr

Kontakt os for et fast tilbud

 

Telefon & SMS

Ring eller SMS til Jan Mortensen på tlf. 31 20 10 40 i tidsrummet 9-16.

Email

Skriv til jan@550kr.dk. Vedlæg gerne eventuel kravspecifikation og yderligere information.

Udfyld kontaktformular

Du kan udfylde kontaktformularen til højre. Så kontakter vi dig inden for 1 time.

Outsourcing giver lav pris og høj kvalitet

Fordelene ved outsourcing af frontend udvikling er mange. Lavere priser, ofte hurtigere levering samt dygtige og pligtopfyldende medarbejdere, mange med Bachelor og Master grader inden for IT og stor og konstant opdateret erfaring.

Styring og kvalitetssikring

Vi sørger for et højt informationsniveau for at få outsourcingen til at fungere effektivt trods den fysiske afstand til udviklerne og vi følger op konstant, så opgaver og projekter altid styres meget stramt. Det giver en særdeles effektiv kvalitetssikring.

Stor besparelse

Ofte kan man spare halvdelen eller mere i forhold til projekter i Danmark. Og opgave- eller projektforløbet er ofte kortere, end hvis det hele blev gennemført i Danmark. Det skyldes bl.a. stor motivation og fleksibilitet hos vores partnere og en systematisk no-nonsense tilgang til opgaver.