Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/550kr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Dygtig .NET udvikler for kun 550kr
Vælg en side

.NET UDVIKLER - KUN 550 KR I TIMEN

FAST LAV PRIS PÅ .NET UDVIKLING OG KODNING

Eksperter i .NET

Blandt vores internationale outsourcing partnere har vi en række programmører og udviklere, der er specialister i hele .NET teknologien. De har indgående kendskab til SQL, jQuery, ASP.NET, Visual Studio, C#, Javascript og hvad der ellers benyttes i forbindelse med .NET.

Tilbud med fast lav pris på 550 kr/time

De har med succes udført en lang række opgaver og projekter på dette område og de kan også gøre det for jer. Få et fast tilbud på freelanceropgaver eller faste opgaver, projekter og support. Og altid med vores flatrate pris på 550 kroner i timen for alle typer af opgaver.

Eksempler på .NET udvikling

Website inden for finans

Total fornyelse af website i finansbranchen med .NET og Umbraco. Up to date informationssite med bl.a. parallax scrolling.

Teknologi

Umbraco, jQuery og HTML/CSS blev også brugt.

Portal inden for hotelbranchen

Med brug af .NET har vi udviklet en portal i hotel- og restaurantbranchen. Bl.a. en funktionalitet til styring af online bestilling.

Teknologi

.NET, jQuery, Ajax, HTML/ CSS, API, WPF

Referencer

550kr.dk har ydet en imponerende indsats i forbindelse med etableringen af vores nye hjemmeside. De har styret hele processen med sikker hånd trods en kort deadline. De har været tovholdere på køb af domæne og hosting, webdesign, webshop, udviklingen af specifikke funktionaliteter som IP-validering af besøgende samt udvikling af et management-system til vores abonnenter. Tusind tak til vores superdygtige it-udviklere Mikael Madsen og Jan Mortensen.

Peter Nyholm

Chefredaktør, InsideBusiness

550kr.dk har hjulpet os med at udvikle et tilføjelsesprogram til Microsoft office. Inden vi kontaktede 550kr.dk havde andre leverandører opgivet at løse opgaven, men 550kr.dk udviklede en god løsning til os. Samarbejdet med 550kr.dk har været en fin oplevelse, så det bliver ikke sidste gang, vi bruger dem til IT-udvikling.

Andreas Molander

Stifter af LangCorr, LangCorr

Kontakt os for et fast tilbud

Telefon & SMS

Ring eller SMS til Jan Mortensen på tlf. 31 20 10 40 i tidsrummet 9-16.

Email

Skriv til jan@550kr.dk. Vedlæg gerne eventuel kravspecifikation og yderligere information.

Udfyld kontaktformular

Vi kontakter vi dig inden for 1 time.

Spar ved outsourcing af arbejde med .NET teknologi

De bedste specialister indenfor .NET er sjældent billige. Men vores er. Vores koncept betyder, at vi råder over programmører med høje uddannelser, flere års akkumuleret erfaring og relevante certificeringer.

Transparente priser

De aftaler vi har med vores internationale outsourcing partnere betyder, at vi kan tilbyde alle disse specialister – uden undtagelse – til en flatrate på kun 550 kroner i timen.

Topmotiveret

En stram projektledelse, stor arbejdsdisciplin og høj motivation hos vores specialister sørger også for, at vi kan overholde tidplaner og levere den optimale løsning hurtigere end de fleste.