Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/550kr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Dygtige programmører for kun 550kr
Vælg en side

PROGRAMMØRER TIL KUN 550 KR I TIMEN

FAST LAV PRIS PÅ UDVIKLING OG KODNING

Programmører fra øverste hylde

Har I brug for programmører til programmeringsopgaver? Webudvikling, frontend eller backend opgaver, webshops, CMS’er, databasearbejde, generel udvikling, vedligeholdelse eller support? Så har vi erfarne og højtuddannede programmører fra øverste hylde hos vores internationale outsourcing partnere. Enten på freelance basis, som en slags faste medarbejdere eller som del af en større projektgruppe, vi sammensætter for jer.

Tilbud med fast lav pris på 550 kr/time

Få et tilbud med fast lav pris på 550 kroner i timen for vores professionelle og erfarne programmører – hvad enten I skal bruge udvikling, programmering, test, projektledelse og support. Eller et website i WordPress, Drupal eller Magento. Kontakt os og lad os sammen hurtigt afklare om international outsourcing til 550 kroner i timen er interessant for jeres opgave eller projekt.

Eksempler på programmørarbejde

Magento webshop

Udvikling af webshop med salg af produkter og med mulighed for at kundens leverandører kan levere deres informationer og præsentation på sitet. Responsiv layout i Magento med kommentarfelter til både kunder og partnere.

Teknologi

Magento, jQuery, Ajax, HTML/ CSS

.NET website

Informationssite med mange nyhedsvideoer, der skulle migreres til responsive, .NET baseret Umbraco website. Ud over at gennemføre dette succesfuldt, så udviklede vi også en række nye løsninger på at præsentere videoer på site.

Teknologi

Umbraco, jQuery, Ajax, HTML/CSS, API

Referencer

550kr.dk har ydet en imponerende indsats i forbindelse med etableringen af vores nye hjemmeside. De har styret hele processen med sikker hånd trods en kort deadline. De har været tovholdere på køb af domæne og hosting, webdesign, webshop, udviklingen af specifikke funktionaliteter som IP-validering af besøgende samt udvikling af et management-system til vores abonnenter. Tusind tak til vores superdygtige it-udviklere Mikael Madsen og Jan Mortensen.

Peter Nyholm

Chefredaktør, InsideBusiness

550kr.dk har hjulpet os med at udvikle et tilføjelsesprogram til Microsoft office. Inden vi kontaktede 550kr.dk havde andre leverandører opgivet at løse opgaven, men 550kr.dk udviklede en god løsning til os. Samarbejdet med 550kr.dk har været en fin oplevelse, så det bliver ikke sidste gang, vi bruger dem til IT-udvikling.

Andreas Molander

Stifter af LangCorr, LangCorr

Kontakt os for et fast tilbud

Kontakt os og få et hurtigt og konkret tilbud, hvis I f.eks. skal have udviklet nyt website i et af de følgende open source CMS’er; WordPress, Embraco eller Drupal. Eller hvis I skal have en ny webshop i Magento. Eller hvis I skal have forbedret og vedligeholdt jeres nuværende website.

Telefon & SMS

Ring eller SMS til Jan Mortensen på tlf. 31 20 10 40 i tidsrummet 9-16.

Email

Skriv til jan@550kr.dk. Vedlæg gerne eventuel kravspecifikation og yderligere information.

Udfyld kontaktformular

Vi kontakter vi dig inden for 1 time.

God ide at outsource programmeringsarbejde

Mange programmeringsopgaver kan være tunge og langvarige. Det betyder også, at der skal betales for mange timer. Ved outsourcing bliver den timepris en helt anden. Hos 550kr.dk giver den sig selv.

Effektivt projektforløb

Når outsourcing partnerne er veluddannede, omhyggelige og flittige programmører, så vil der være andre fordele end kun prisen. Arbejdet udføres hurtigt og effektivt og tidsaftaler overholdes. Specielt når man som vi kører med stram projektstyring og kontinuerlig opfølgning.

Kvalitetssikring

Vi sørger for, at vores kunders krav og forventninger gøres meget tydelige for vores outsourcing programmører og vi sørger for at projekter og opgaver altid er på sporet. Således er der altid en dansk projektleder tilknyttet opgaven. Den løbende dialog er med til at sikre et højt kvalitetsniveau af vores leverancer.