Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/550kr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Dygtig webudvikler - kun 550kr
Vælg en side

WEBUDVIKLERE TIL KUN 550 KR I TIMEN

FAST LAV PRIS PÅ UDVIKLING OG KODNING

Erfaring og højt niveau

Vores webudviklere har udført mange opgaver med open source CMS’er og har stor erfaring med PHP og .NET. Samlet har de mere end 12 års erfaring på disse arbejdsområder. Webudviklerne hos vores netværk af internationale outsourcing partnere kan både virke som freelancere eller faste medarbejdere i en projektgruppe sammensat af os.

Tilbud med fast lav pris på 550 kr/time

Få et fast tilbud på vores professionelle og erfarne webudviklere til en flatrate pris på kun 550 kroner i timen – hvad enten I skal bruge udvikling, programmering, test, projektledelse og support. Kontakt os og lad os sammen hurtigt afklare om international outsourcing til 550 kroner i timen er interessant for jeres opgave eller projekt.

Eksempler på webudvikling

App + Web

Udvikling af en app for en kunde inklusiv website, der skal fungere sammen med app’en. Som markedsføring, til registrering og generel information. Websitet blev udviklet i et responsive layout med brug af Umbraco

Teknologi

Umbraco, jQuery, Ajax, HTML/CSS, API

Webshop

I et Magento framework har vi udviklet en webshop for en kunde i turisme/transport sektoren. Webshoppen har et responsive layout, betalingsløsning og integration til tredjeparts leverandører.

Teknologi

Magento, jQuery, Ajax, HTML/ CSS, API

Referencer

550kr.dk har ydet en imponerende indsats i forbindelse med etableringen af vores nye hjemmeside. De har styret hele processen med sikker hånd trods en kort deadline. De har været tovholdere på køb af domæne og hosting, webdesign, webshop, udviklingen af specifikke funktionaliteter som IP-validering af besøgende samt udvikling af et management-system til vores abonnenter. Tusind tak til vores superdygtige it-udviklere Mikael Madsen og Jan Mortensen.

Peter Nyholm

Chefredaktør, InsideBusiness

550kr.dk har hjulpet os med at udvikle et tilføjelsesprogram til Microsoft office. Inden vi kontaktede 550kr.dk havde andre leverandører opgivet at løse opgaven, men 550kr.dk udviklede en god løsning til os. Samarbejdet med 550kr.dk har været en fin oplevelse, så det bliver ikke sidste gang, vi bruger dem til IT-udvikling.

Andreas Molander

Stifter af LangCorr, LangCorr

Kontakt os for et fast tilbud

Kontakt os og få et hurtigt og konkret tilbud, hvis I f.eks. skal have udviklet nyt website i et af de følgende open source CMS’er; WordPress, Umbraco eller Drupal. Eller hvis I skal have en ny webshop i Magento. Eller hvis I skal have forbedret og vedligeholdt jeres nuværende website.

Telefon & SMS

Ring eller SMS til Jan Mortensen på tlf. 31 20 10 40 i tidsrummet 9-16.

Email

Skriv til jan@550kr.dk. Vedlæg gerne eventuel kravspecifikation og yderligere information.

Udfyld kontaktformular

Vi kontakter vi dig inden for 1 time.

Webudvikling er meget velegnet til outsourcing

Når man vælger at outsource sin webudvikling, så vil man typisk opleve markant billigere priser og det er selvfølgelig et væsentligt incitament. Men vælger man rigtigt, så vil man også få højtuddannede, motiverede og særdeles hårdtarbejdende webudviklere. Og ofte hurtigere levering, end man er vant til.

Kvalitetssikring

Hos 550kr.dk lægger vi vægt på omhyggelig afstemning af forventninger og grundig kommunikation mellem alle parter. Det sammen med en nøje udvælgelse af outsourcing partnere giver et meget højt kvalitetsniveau af vores leverancer.

Stor besparelse

Den økonomiske besparelse ved outsourcing er ofte 50% eller mere i fleksible og hurtige projektforløb. Og når det kobles sammen med, at man får et kvalitetsprodukt, så bliver vores outsourcingmodel meget attraktiv.